Huskysafarit kartalla

Reessä koet elämyksiä ja luonnonrauhaa

Hengitys höyryää ja pakkanen ja lumi pistelevät iholla. On kylmä, mutta kuitenkin lämmin. Hetkeä aiemmin vallinnut innostuneiden huskyjen korvia huumaava ulvonta on hiljentynyt koirien päästyä liikkeelle ja keskittyessä nyt etenemiseen täydellisessä yhteistyössä. Kuuden koiran valjakko liikkuu äänettömästi hankien välissä, vain jalasten alla narisevan lumen ja vetureiden hengityksen rikkoessa hiljaisuuden. Retken jälkeen ja nokipannukahvit nautittuasi koirat hakeutuvat syliisi ja vaativat rapsutuksia kukin vuorollaan.

Tälläisiä elämyksiä tarjoavat useat koiravaljakkoyritykset Suomessa. Useimmat niistä löytyvät Lapista, mutta monelle voi tulla yllätyksenä, että tarjontaa on myös muualla aivan eteläisintä Suomea myöten.

Huskyvaljakoita tunturin laella Lapissa

Mistä löydän huskysafarin?

Alla olevalta kartalta voit etsiä Suomessa sijaitsevia husky-yrittäjiä. Mikäli yrityksellä on omat verkkosivut, löydät myös niihin linkin kartasta. Kuitenkaan kaikilla pienemmillä yrityksillä ei välttämättä ole omia verkkosivuja, jolloin voit ottaa suoraan heihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. 

Huskysafariyrittäjät kartalla

Puuttuuko yrityksesi kartalta? Ole meihin yhteydessä lähettämällä viestiä info@traildog.fi. Tietojen lisääminen on ilmaista.

Disclaimer: Traildog.fi on koostanut listan, mutta ei ole vastuussa tietojen paikkansa pitävyydestä tai listalla olevien yritysten toiminnasta. Jos huomaat virheellistä/vanhentunutta tietoa, olethan yhteydessä info@traildog.fi.