Traildogin tarina

Traildog on aktiivisen ulkoilmaihmisen paras ystävä!

Traildog on syntynyt halustamme rohkaista ihmisiä liikkumaan luonnossa koiriensa kanssa. 

Tapaamme arjessa paljon koiria ja koiranomistajia, joiden reviiri rajoittuu suurimmaksi osaksi aivan kotinurkille. Syitä on monia: viitsiminen, totuttuihin rutiineihin urautuminen, tottumattomuus luonnossa liikkumiseen, arkuus lähteä tuntemattomaan maastoon yksin ja tunne siitä, etteivät omat taidot tai varusteet ole riittävät. Monet eivät ole hoksanneetkaan, mihin kaikkeen toimintaan koiran voisi ottaa mukaan!

Tavoitteenamme on madaltaa kynnystä retkeilyn ja/tai valjakkourheiluharrastuksen aloittamiseen tarjoamalla sekä toimivat varusteet että tietoa lajeista sekä niissä tarvittavista taidoista ja sopivista varusteista. 

Yhdessä liikkuminen ja uusiin paikkoihin yhdessä tutustuminen antaa sekä koiranomistajalle että koiralle hurjan paljon! Uudet kokemukset ja yhteistyö vahvistavat suhdetta ja tekevät näin ollen myös arjesta mukavampaa. Joten menkää rohkeasti sinne minne kuono vie!

  • Verkossa - lähellä sinua!

    Toimimme pääasiallisesti verkossa, mutta monikanavaisen palvelun avulla pyrimme palvelemaan asiakkaamme vähintäänkin yhtä hyvin kuin fyysisessä kaupassa - tai pikemminkin paremmin! Toimintamme perustana on aidosti asiantunteva ja henkilökohtainen asiakaspalvelu.

     Ole siis rohkeasti yhteydessä, niin etsitään juuri Sinun ja koirasi tarpeisiin sopivat varusteet.

  • Huolella valittu, alan paras valikoima

    Meiltä löydät toimivat ja laadukkaat tuotteet - olit sitten aloittelija tai maailmanmestari! Traildogilla asioidessasi voit olla varma, että valikoimamme tuotteet ovat kestäviä ja toimivaksi todettuja.

    Kaupassamme on useita tuotemerkkejä ja varusteita, joita et muualta Suomesta tai edes Euroopasta saa. Ja valikoimamme laajenee jatkuvasti markkinoiden parhailla tuotteilla.

Keitä Traildogin takana on?

Traildog - iloa koiran kanssa ulkoilusta

Tuija

on ollut koiranomistaja parinkymmenen vuoden ajan. Kiinnostus vauhdikkaisiin valjakkolajeihin heräsi 12 vuotta sitten ja pian harrastuskaveriksi tuli lyhytkarvainen saksanseisoja: vetourheilumaailman ferrari. Omakohtaista vetolajikokemusta on mm. koirajuoksusta, koirapyöräilystä, koirahiihdosta, yhden koiran kärryajosta ja potkukelkkailusta.

Vetourheilun lisäksi Tuijan harrastuksiin kuuluu retkeily, laskettelu ja maastopyöräily: yleensä yhdessä koiran kanssa. Tuijan parhaimpiin muistoihin elämässä kuuluu 200 huskyn yhteislaulu iltanuotiolla 300 kilometrin koiravaljakkovaelluksen jälkeen sekä laskettelu alas Norjan Russelfjellet-vuoren päältä oman koiran pöllyttäessä puuterilunta suksien vierellä.

Oman vahvan harrastustaustansa lisäksi Tuija on kerännyt ammattitaitoa työskentelemällä vuosia retkeily- ja valjakkourheiluvarusteiden myynnin parissa. Näppituntuma mm. koirien vetovaljaisiin on muovautunut useiden satojen valjassovitusten myötä.

Tuijan aito kiinnostus erilaisten lajivarusteiden kokeilemiseen ja vertailemiseen on pohjautunut haluun löytää omalle koiralle mahdollisimman toimivat ja turvalliset varusteet. Traildogin kautta tämä tietotaito on valjastettu myös Sinun ja koirasi hyödyksi!

Tero

on seikkailuhenkinen koiranomistaja, jonka mielestä koiran kanssa voi kiivetä vaikka puuhun! Myös Terolla on lähes 10 vuoden harrastuskokemus yhden koiran vetourheilulajeista, minkä lisäksi hän on erikoistunut maastopyöräilyyn. Kysy siis lähes mitä tahansa pyöriin liittyvää: täältä tulee vastaus!

Teron yksi mieleenpainunein muisto koiraretkeilyn saralta on randonnee-hiihtäminen Lapin takamaastoissa lähes 40-kiloinen koira selässä, kun liian syvä umpihanki teki etenemisestä koiralle mahdotonta. 

Tero on kriittinen varustetestaaja, joka keksii parannusehdotuksen lähes tuotteeseen kuin tuotteeseen. Huono ei hänelle(kkään) kelpaa!

Utu - The OG Traildog

Tässä on Traildogin alku. Utu on uskomattoman ystävällismielinen ja rauhallinen traildog, joka on aina nauttinut etenemisestä. Tärkeintä ei ole ollut päämäärä vaan sinne juokseminen, ihmisen kanssa. Utu suhtautuu varusteiden testaamiseen tyyneydellä ja asiaankuuluvalla vakavuudella. Vauhtihommat hän tosin nykyisin jättää enimmäkseen nuoremmalle sukupolvelle.

Valo - oppipoika

(Villi) Valo saapui tiimiin 2022 toimittamaan tehokkaan paperisilppurin virkaa ja vauhdittamaan yrityksen kaikkia toimintoja. Uudella traildogilla on paljon opittavaa ja aika näyttää mihin tehtäviin tämä valonnopeus parhaiten valjastetaan!

Happy Trails!