Koiraladut kartalla

Koirahiihtoon sallitut ladut Suomessa

Koirahiihto on sallittua vain koirahiihtoon erikseen osoitetuilla laduilla tai latuvuoroilla esimerkiksi tiettyinä iltoina viikossa. Yleisillä kunnossapidetyillä laduilla koiran kanssa hiihtäminen on pääsääntöisesti kiellettyä. Selvitä sallitut latuosuudet/ajat aina etukäteen ennen ladulle menemistä. Koirahiihtoladulla on yleensä sallittua hiihtää myös ilman koiraa. 

Alla olevasta kartasta löydät koirahiihtoon sallittuja latuja ja latuvuoroja. Osissa laduista koirahiihto on jatkuvasti sallittua ja toisiin taas on osoitettu koirahiihtäjille sallitut ajat. Katso lisätiedot ladun alta ja tarvittaessa latua ylläpitävän kunnan verkkosivuilta.

Kartan ajantasaisuus

Päivitämme karttaa tarpeen mukaan. Jos huomaat kartalta puuttuvan ladun tai hiihtovuoron, voit jättää meille viestin kartan jälkeen löytyvällä lomakkeella. Mikäli huomaat kartalla ladun, jolla koirahiihto ei ole enää sallittua, ilmoitathan siitäkin. Kiitos avusta!

Traildog.fi on koostanut listan, mutta ei ole vastuussa tietojen paikkansa pitävyydestä. Ajantasainen latutieto löytyy kuntien verkkosivuilta.

Voit jättää meille viestin alla olevalla lomakkeella